background image of sky and building

Trident Row – sju exklusiva kanalvillor i natursköna Lomma

På första parkett mot Höje å, alldeles i närheten av Lomma strand, bygger vi Trident Row. Sju kanalvillor där vi lagt största omsorg kring arkitektur och mötet med omgivningen. Trident Row är extraordinära hem där varje detalj är genomtänkt. Välkommen på tomtvisning.

Ladda ner broschyren
Lomma NorraLomma Norra
Din egen kanalDin egen kanal
GalleriGalleri
Din KanalvillaDin Kanalvilla
Ladda ner broschyren

CA Fastigheter & Lomma

Äntligen kan vi presentera Trident Row. Processen att utforma de exklusiva kanalvillorna började med platsen. Möjligheten att gräva en kanal i anslutning till nyproducerade villor i hjärtat av ett attraktivt samhälle som Lomma var något helt unikt. Vi rätade på ryggen och tog oss an uppdraget med målsättningen: ”Här ska vi erbjuda de bästa nyproducerade villorna inom rikets gränser!”

Vi på CA Fastigheter äger och förvaltar stora områden i centrala Lomma. Sedan några år tillbaka utvecklar vi flera delar av våra markområden med nya attraktiva bostäder. Förutom Trident Row bygger vi i skrivande stund en exklusiv bostadsrättsförening vid namn Kvirkelhusen. Vi har också långtgående planer på en hotell- och spaanläggning alldeles vid strandkanten, bara några hundra meter från Trident Row. För de som bor här adderas lyxen att ha nära till riktigt bra service i form av spa, behandlingar och restauranger.

Fantastiska Lomma går en spännande framtid till mötes. Vår, och kanske även din, del av stan kallar vi Lomma Norra. Här finns alla förutsättningar för ett riktigt gott liv.


Vi på CA Fastigheter är nöjda och stolta över de vackra kanalvillorna vi presenterar på de kommande sidor. Jag hoppas Trident Row är i linje med dina förväntningar och förhoppningar.

Läs mer om utvecklingen i Lomma Norra här


Bästa hälsningar,
Remus Cismas, Regionchef CA Fastigheter i Skåne

Background image

Lomma – en plats för livsnjutare

Lomma ligger mjukt inbäddad i bukten, lugnt och naturskönt, med Malmö och Köpenhamn inom räckhåll. Den mest attraktiva delen finns nära hamnen, nära stranden, men fortfarande nära till service och butiker i centrala Lomma. Trident Row kommer att byggas längs med Solskensgränd. Nu kan det bli din hemmaplan, din plats på jorden.

Se Trident Rows placering i Lomma Norra
image

Background image

Din Kanalvilla

Varje detalj i kanalvillorna är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av modern elegans. Våra arkitekter på FOJAB har tagit största hänsyn till det vattennära läget och platsens historia. Exteriört har de valt tegel i klassiska ljusa Lomma-kulörer. Detaljerna är noga formgivna. Exempel på det är brevlådan som är inbyggd i muren och den vackra tegelsättningen vid fönsterpartiet ut mot gatan i markplan. Ytterdörren är svensktillverkad i Bohuslänska Bovalls dörrbyggeri och de smäckra svartlackade aluminiumfönstren ger en industriell touch.

Terrassen läggs med plattor och närmare vattnet, ett par steg ner, lägger vi ett trädäck. Här finns fina möjligheter till en pergola, för en lite mer inramad rumskänsla. På ett par platser i utemiljön är det förberett för odling. Våra illustrationer visar träd och klätterväxter, vilket vi tycker ser fantastiskt ut. Du har också en privat brygga med plats att angöra en mindre båt. Vattedjupet i kanalen är vid normal vattennivå cirka 150 cm på de grundaste platserna. Vi bedömer att det finns goda möjligheter att installera en båthiss vid bryggan för den som önskar.

Nästan hela entréplan består av rymliga sällskapsytor. I entrén möts du av Norrgavels oljade ekmöbel. Här finns också praktiska ytor som tvättstuga och klädförvaring. Ett vackert klinkergolv i ljust grått täcker golven, murstocken är i samma tegel som fasaden. Här finns en etanolspis som du smidigt kan tända med en fjärrkontroll. Taket är klätt med träribbor, trappan upp till andra våning är i samma varma ek. Kökssnickerierna som erbjuds från start är från en av Kvänums mest exklusiva serier, Liljenqrantz. Här har vi valt en lite djärvare kombination där ekluckorna på den breda köksön matchas med svartbetsade fronter på högskåpen. Bänkskivorna är i mörk, livfull komposit ”Vanilla Noir”. Kombinationen är i vårt tycke modernt, gedigen och extremt elegant. Samtliga vitvaror är från Miele. Bland de mer ovanliga finesserna hittar du mathissen som hjälper dig transportera köksets läckerheter upp till takterrassen. Bilderna beskriver rymden i vardagsrummet väl. Från det lite mer intima köket ökar rymden i vardagsrummet där du har den dubbla takhöjden.

På andra och tredje plan finns plats för mer privata rum som sovrum, vardagsrum, lounge och bastu. Kanske inreder du också ett av rummen till kontor eller varför inte ett hemmagym i anslutning till bastu och takterrass? Notera den fina glasväggen mellan sovrum och entréhall på andra plan. Det bidrar till ljusinsläpp och visar på omsorgen om detaljerna. Från detta sovrum har du fin utsikt över terrassen och bryggan. Härifrån kan du vinka av de morgonpigga delarna av familjen när de ger sig ut på en tur med kajaken, eller paddelturen på SUP-brädan. Golven är genomgående i enstavs oljad ek (Kährs), fönsterbänkar i kalksten och smidesräcket är svartlackat och möter därmed upp fönster och dörrpartier väl. I sovrummen finns förvaring dold bakom skjutdörrsgarderober. Den privata terrassen på tredje våning blir som ett extra vardagsrum de varma årstiderna. Här är det förberett med vatten och elanslutningar för att du enkelt ska kunna installera ett spabad.

Planlösningar

Sju kanalvillor bildar tillsammans Trident Row. Mycket är lika, men det finns skillnader både i detaljer och planlösning. Vilken kanalvilla är din?

Klicka i tabellen på det hus du vill se planlösning för

Status
Hus
Prel adress
Hus kvm
Tomt kvm
Pris
Till Salu
1
Solskensgränd 1
229
408
27 000 000
Till Salu
2
Solskensgränd 3
229
282
25 000 000
Till Salu
3
Solskensgränd 5
229
281
25 000 000
Till Salu
4
Solskensgränd 7
229
280
25 000 000
Till Salu
5
Solskensgränd 9
229
279
25 500 000
Till Salu
6
Solskensgränd 11
229
285
25 500 000
Till Salu
7
Solskensgränd 13
251
347
31 000 000
Ladda ner bofaktablad

Kontakta mig om du vill veta mer

Ladda ner broschyren

Intresseanmälan för Trident Row

Visualiseringarna är framtagna i ett tidigt skede för projektet och förändringar kan komma att ske. De kan därför innehålla information om material som utgår ur sortiment och behöver bytas ut, eller om tillval som kan innebära en tilläggskostnad för dig som köpare.

Intresseanmälan

Open info box